Nasıl yapılır

Apple’ın Bahar Yüklü Etkinliğini Nasıl İzlersiniz?

Apple, 20 Nisan 2021 Salı günü özel (sanal) bir etkinlikte bir dizi yeni ürünü tanıtmaya hazırlanıyor. “Bahar Yüklü” olarak etiketlenen bu etkinlik, Apple’ın web sitesinde ve yukarıda dahil edeceğimiz YouTube’da canlı olarak yayınlanacak. böylece buradan izleyebilirsiniz.

Etkinlikte tam olarak neyin başlayacağından emin olamayız, ancak pek çok ipucu var. Apple’ın yeni bir iPad Pro piyasaya süreceği kesin görünüyor, ayrıca muhtemelen yeni bir Apple TV, yeni bir Apple Pencil ve muhtemelen AirPods. Ayrıca uzun süredir söylentilere konu olan AirTag’leri de görebiliyorduk.

Nisan Apple Etkinliğinde neler bekleyebileceğinizle ilgili daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz.

Bu yazıda Apple’ın Spring Loaded etkinliğini nasıl canlı izleyeceğimizi açıklıyoruz. Ayrıca etkinliğin ne zaman başlayacağı, ne kadar süreceği ve hangi iPhone, iPad, Mac ve PC modellerinin canlı videoyu yayınlayabileceği gibi önemli ayrıntılar da sunuyoruz.

Apple etkinliği ne zaman başlıyor?

Apple etkinliği 20 Nisan 2021 tarihinde yapılacak ve Kaliforniya saatiyle 10: 00’da / İngiltere saatiyle 18: 00’da başlayacak.

Okurlarımızın çoğunun yaşadığı ülkelerde bunun anlamı şudur:

  • Birleşik Krallık: 20 Nisan 18:00 (BST)
  • Avrupa: 20 Nisan 19:00 (CEST)
  • ABD: 20 Nisan, 10:00 (PDT), 11:00 (MDT), öğlen (CDT), 13:00 (EDT)
  • Kanada: 20 Nisan, 10:00 (PDT), 11:00 (MDT), öğlen (CDT), 13:00 (EDT), 14:00 (ADT)
  • Hindistan: 20 Nisan, 22:30 (IST)
  • Avustralya: 21 Nisan 01:00 (AWST), 02:30 (ACST), 03:00 (AEST)

Etkinlik muhtemelen yaklaşık bir ila iki saat sürecek.

Apple etkinliğini canlı izleme

Bir dizi seçeneğiniz var. Canlı yayında bu sayfanın üst kısmına yerleştirdiğimiz Apple’ın YouTube kanalında izleyebilirsiniz. Veya Apple’ın kendi başına izleyebilirsin İnternet sitesi.

(Geçmişte Apple, etkinliği Twitter’da da canlı yayınlamıştı. Bunun yerine bu deneyi tekrar ediyor gibi görünmüyor. yönetmenlik apple.com’da takipçiler, ancak etkinlik sırasında gönderiler olabilir.)

Elmalar özel etkinlikler sayfası takviminize ekleme seçeneği de dahil olmak üzere ihtiyacınız olan tüm bilgilere sahiptir.

Mac’te Apple etkinliği nasıl izlenir

Mac’te, Safari’yi macOS Sierra 10.12 veya sonraki sürümlerde çalıştırmanız gerekiyordu.

İzlemek için şu adrese gitmeniz yeterlidir: Apple Etkinlikleri sayfası. (Veya yukarıda gömülü YouTube videolarını kullanın.)

Açılış konuşmasının sona ermesinin ardından, buradaki Apple Podcast uygulamasında ve Apple TV uygulamasında da izlenebilecek.

MacOS Catalina’da bulunan Apple Podcasts uygulamasında da önceki yılın ana notlarını izleyebilirsiniz.

Apple etkinliği iPad veya iPhone’da nasıl izlenir

Apple, açılış videolarının en iyi şekilde iPhone, iPad veya iPod touch’ta iOS 10 veya sonraki sürümlerde Safari kullanılarak deneyimlendiğini söylüyor, ancak videoların iOS 9’da da oynatılacağını kabul etti.

İzlemek için şuraya gidin: Apple Etkinlik sayfası veya TV uygulamasını açın ve akışı orada izleyin.

Apple TV’de Apple etkinliği nasıl izlenir

Apple TV kullanıcıları, App Store’u destekleyen ve TV uygulamasını içeren bir Apple TV’ye sahip oldukları sürece açılış konuşmasını izleyebilecekler. (Bu, 2. nesil veya daha yeni olan ve tvOS veya Apple TV yazılımının en son sürümünü çalıştıran herhangi bir Apple TV anlamına gelir.)

Açılış konuşmasını TV uygulaması aracılığıyla izleyebileceksiniz.

Daha önce Apple, Apple TV’deki özel bir Etkinlikler uygulamasında ana notları barındırıyordu ancak bu yıl bu uygulama gereksiz hale getirildi ve bunun yerine açılış konuşması TV uygulamasında bir seçenek olarak görünecek.

Bir PC’de Apple etkinliği nasıl izlenir?

PC sahiplerinin Apple’ın sitesinde izlemek için Windows 10’da Microsoft Edge’e ihtiyacı olacak. Veya yukarıdaki gibi YouTube’u kullanarak izleyebilirler.

Başka bir şey nasıl izlenir …

Apple, diğer platformların Chrome veya Firefox’un son sürümlerini kullanarak akışa erişebileceğini söylüyor (MSE, H.264 ve AAC gereklidir).

İzlemek için ziyaret edin Apple Etkinlik sayfası.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu
WeCreativez WhatsApp Support
İstanbul Apple Tamir Merkezi
Fiyat talebinde bulunmak için Apple cihazınızın marka modelini ve arızası hakkında bizi kısaca bilgilendiriniz.

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatarak siteyi gezinmeyi deneyin...