Apple

Apple Ön Siparişleri 30 Nisan’da Ne Zaman Başlayacak?



Yeni 24 inç iMac, iPad Pro ve Apple TV 4K için ön siparişler 30 Nisan Cuma günü yarın başlayacak.

Bu, Apple’ın yeni AirTag’i ve mor iPhone 12 ve iPhone 12 mini modellerini satmaya başlamasından tam bir hafta sonra.

Şaşırtıcı fark, Apple’ın geçen sefer AirTag’ler için ön siparişlerin Birleşik Krallık’ta 13: 00’da başlayacağı konusunda net olduğu, bu da 5am PST, 8am EDT, 2pm CET, 10pm AEST vb. Anlamına geliyordu. ön siparişlerin başlayacağı bir zaman onaylanmadı.

Ancak bunu teyit edebiliriz Vodafone İngiltere web sitesinde iPad Pro için ön siparişlerin Birleşik Krallık’ta saat 13: 00’te başlayacağını belirtiyor. Bu nedenle, ön sipariş sürelerinin geçen hafta ile tamamen aynı olması muhtemeldir:

13:00 BST, 05:00 PST, 08:00 EDT, 14:00 CET, 22:00 AEST.

Yeni ürünleri Apple’ın web sitesinde sipariş edebileceksiniz

Apple, yeni iMac, iPad Pro veya Apple TV’nin ne zaman gönderileceğini onaylamadı, ancak genel olarak doğru bilgi sızıntısı olan Jon Prosser, 21 Mayıs Cuma gününün en azından iPad Pro ve Apple TV için tarih olduğunu belirtiyor.

Yeni ürünleri buradan ön sipariş verebileceksiniz:

Apple, yeni ürün siparişleri için hazırlarken Apple Store’un bütün sabah çevrimdışı olması muhtemeldir. Okuyun: Apple Store neden kapalı?

.

Kaynak: https://www.macworld.co.uk/news/time-apple-pre-orders-30-april-3804185/

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
WeCreativez WhatsApp Support
İstanbul Apple Tamir Merkezi
Fiyat talebinde bulunmak için Apple cihazınızın marka modelini ve arızası hakkında bizi kısaca bilgilendiriniz.

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatarak siteyi gezinmeyi deneyin...