iPhone

Apple iPhone Etkinliği: Öngörülen Tarih, Saat ve Ürün Duyuruları



Apple’ın yeni iPhone 13’ü, yeni Apple Watch Series 7’yi ve yeni AirPods setini 14 Eylül Salı günü düzenleyeceği bir etkinlikte tanıtması bekleniyor, işte bilmeniz gereken her şey.

Apple’ın iPhone etkinliği ne zaman?

Henüz bir davetiye gönderilmedi, ancak bir sonraki Apple Etkinliğinin 14 Eylül 2021 Salı günü yapılacağı yaygın olarak düşünülüyor.

iPhone etkinliği ne zaman başlayacak?

Bir sonraki Apple etkinliğinin tarihini henüz bilmesek de, önceki etkinliklere dayanarak, Apple Event UK başlangıç ​​saatinin İngiltere saatiyle 18:00 olacağını tahmin edebiliriz, bu Apple’ın merkezinin bulunduğu Kaliforniya’da saat 10:00.

Okurlarımızın çoğunun yaşadığı ülkelerde bunun anlamı şudur:

  • Birleşik Krallık: 20 Nisan 18:00 (BST)
  • Avrupa: 20 Nisan 19:00 (CEST)
  • ABD: 20 Nisan 10:00 (PDT), 11:00 (MDT), öğlen (CDT), 13:00 (EDT)
  • Kanada: 20 Nisan, 10:00 (PDT), 11:00 (MDT), öğlen (CDT), 13:00 (EDT), 14:00 (ADT)
  • Hindistan: 20 Nisan 22:30 (IST)
  • Avustralya: 21 Nisan 01:00 (AWST), 02:30 (ACST), 03:00 (AEST)

Apple etkinlikleri genellikle bir ile iki saat arasında sürer.

Bunun bu sonbahardaki tek Apple etkinliği olması pek olası değil. Yaklaşan diğer Apple Etkinlikleri hakkında bilgi edinin.

Apple Eylül etkinliğinde ne tanıtacak?

Yeni iPhone, Apple Watch ve AirPods görmeyi bekliyoruz. Şirketin ayrıca kısa bir süre sonra yeni iOS 15 ve iPad OS 15 işletim sistemlerini piyasaya sürmesi ve macOS Monterey ve diğer işletim sistemi güncellemelerinin ne zaman yayınlanacağını açıklaması bekleniyor. Aşağıda daha fazla ayrıntı:

iPhone 13

Çoğu bahis, iPhone 13 olarak adlandırılan yeni iPhone’dadır, ancak uygun bir şekilde iPhone 12’ler olarak adlandırılabilir.

Söylentiler, daha küçük bir çentik, kamera iyileştirmeleri ve 120Hz yenileme hızı (60Hz’den yukarı) bekleyebileceğimizi gösteriyor. 2021’de gelecek iPhone 13 kamera özellikleri ve iPhone 13 özelliklerine ilişkin eksiksiz kılavuzumuzu okuyun.

Yeni AirPod’lar

Apple’ın AirPods’u en son güncellemesinden bu yana birkaç yıl geçti, bu nedenle yeni modellerin yakında geleceği konusunda gerçekten umutluyuz. Yeni AirPod’ların kablosuz şarj standardı AirPod’lar ve AirPods Pro arasında oturduğu düşünülüyor – yani daha kısa gövdeli ve yeni silikon kulak uçlarına sahip bir tür AirPods Pro Lite. Daha fazlasını buradan okuyun: Yeni AirPod’lar hakkında bildiğimiz her şey.

Apple Watch Seri 7

Apple’ın ayrıca yeni bir Apple Watch serisi başlatması da muhtemel. Seri 7’nin biraz daha büyük bir ekrana ve daha düz kenarlara ve daha kare bir tasarıma sahip yeni bir görünüme sahip olduğu söyleniyor. Yeni Apple Watch Series 7 hakkında daha fazla bilgi edinin.

Yayın tarihleri

15 Eylül Salı günü yapılacak olan etkinlikte aşağıdaki önemli tarihlerin açıklanacağını tahmin ediyoruz:

16 Eylül Çarşamba: iOS 15 için indirmeler başlıyor. Bu, geçen yıl iOS 14’ün 2020 Eylül etkinliğinden sonraki gün olan 16 Eylül Çarşamba günü indirilebilir hale gelmesi gerçeğine dayanıyor. Ancak, önceki yıllarda bekleme daha uzundu.

17 Eylül Cuma: Yeni iPhone’lar, AirPod’lar ve Apple Saatleri için ön siparişlerin başlaması muhtemel.

24 Eylül Cuma: Yeni iPhone’ların, AirPod’ların ve Apple Watch’ların en azından bazı modelleri için büyük olasılıkla satış tarihi, ancak stokların yetersiz olmasını bekliyoruz – özellikle Apple Watch Series 7 için.

11 Ekim Pazartesi: macOS Monterey’in piyasaya sürülmesi. 2020’de Big Sur, 12 Kasım Perşembe günü gerçekleşti, ancak çıkış tarihinin 2021’de daha erken olmasını bekliyoruz. Catalina 7 Ekim 2019 Pazartesi günü gerçekleşti, bu nedenle bu tarih civarında bir sürüm için bahislerimizi hedge ediyoruz.

Tüm bu potansiyel lansmanlarla bile Apple yıl boyunca yapılmayacak. Büyük olasılıkla yeni Mac’leri ve yeni iPad’leri göreceğimiz bir Ekim etkinliği olacak.

Ayrıca Apple’ın Eylül ayında ne yapacağını burada tartışıyoruz: Yeni Apple ürünleri Eylül 2021’de geliyor.

.

Kaynak: https://www.macworld.co.uk/news/iphone-event-date-time-products-3808099/

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
WeCreativez WhatsApp Support
İstanbul Apple Tamir Merkezi
Fiyat talebinde bulunmak için Apple cihazınızın marka modelini ve arızası hakkında bizi kısaca bilgilendiriniz.

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi kapatarak siteyi gezinmeyi deneyin...